Gratis Touring bijstand tijdens 24&25 maart

Alles wat niet echt te maken heeft met een GS
Keke
Berichten: 8
Lid geworden op: di okt 17, 2017 6:22 pm

Gratis Touring bijstand tijdens 24&25 maart

Bericht door Keke » wo mar 14, 2018 8:28 pm

Om de lente écht welkom te heten en motorrijders eens goed te verwennen, pakt Touring uit met een bijzondere actie. De bijstandsorganisatie trakteert alle motards op gratis pechverhelping tijdens het eerste echte lenteweekend moet worden: 24 en 25 maart. Dat ongeacht of de motorrijd(st)er in kwestie lid is van Touring of niet. Meer zelfs: motorrijders kunnen genieten van een maand gratis bijstand als ze zich inschrijven op de touring website.Weekend van 24 en 25 maart

Een motorfiets weer vanonder het stof halen, het is een jaarlijks fenomeen waar tal van motorrijders reikhalzend naar uitkijken. Velen onder hen maken er een ritueel van: afstoffen, accu laden, banden weer op druk zetten, nog eens extra opblinken… En dan genieten maar!

De vreugde kan echter van korte duur zijn, als die eerste rit al na enkele kilometers eindigt (of zelfs vooraleer ze goed en wel begonnen is) door een technische panne. Om dat te voorkomen zet Touring het eerste lenteweekend de grote middelen in: alle motorrijders - of ze nu lid zijn of niet - kunnen rekenen op gratis technische bijstand in geval van pech.

Klinkt goed, het eerste lenteweekend, maar wanneer is dat precies? De actie Motorbijstand gaat door tijdens het weekend van 24 en 25 maart.

Hoe werkt het?

Wat moeten motorrijders met pech concreet doen tijdens dat weekend? Zij kunnen bellen naar het nummer 02 233 24 24. Een operator noteert de nodige gegevens van de motorrijder, zijn motor en het soort panne en stuurt een wegenwachter uit die pechvogels zo snel mogelijk weer op weg helpt. De Touring wegenwachters worden continu bijgeschoold op vlak van nieuwe technologieën, voor zowel vier- als tweewielers. Ze zullen dat weekend alle motoren (vanaf 125cc) depanneren op het Belgisch grondgebied. Touring zet daarvoor extra middelen in om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de vraag.

Iedereen een maand gratis pechverhelping

De mobiliteitsorganisatie laat ook enkele wegenwachters postvatten op plaatsen waar motorrijders samenkomen om uit te rijden. Op die manier kunnen wegenwachters ook proactief motoren controleren op enkele cruciale punten. Denk bijvoorbeeld aan de bandendruk die een grote invloed heeft op het weggedrag van de motorfiets (en die maar al te vaak vergeten wordt).

Omdat niet alle motorrijders zich kunnen vrijmaken tijdens het eerste mooie weekend van maart, breidt Touring de actie uit met één maand. Motorrijders die zich zonder verdere verplichting inschrijven op de touring website kunnen dus een maand lang genieten van de gratis bijstand van Touring.

Om iedereen goed op weg te helpen, brengen we morgen een overzicht van de meest voorkomende pannes bij het begin van het motorseizoen.Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Plaats reactie